Anunturi imobiliare Anunturi Adauga agentie Adauga anunt
Imobiliare Ultimele agentii Ultimele anunturi
Apartamente Garsoniere Terenuri Spatii comerciale Case Vile Cazari Diverse imobiliare
Imobiliare judete Imobiliare orase Anunturi Anunturi Vanzari imobiliare Inchirieri imobiliare

Termeni si Conditii

Cititi cu atentie Termenii si Conditiile !

ANUNT-IMOBILIAR.RO - CONTRACT DE UTILIZARE !

Anunturile postate in acest site nu sunt adaugate de noi. Prin noi se intelege responsabilii acestui site, admin, proprietar domeniu, webdesigner sau cei care gazduiesc acest site.
Noi nu raspundem daca un utilizator al acestui site nu respecta legile in vigoare. Fiecare dintre utilizatori acestui site este direct responsabil de actiunile sale. In cazul in care suntem solicitati noi oferim organelor in drept datele cu care acel utilizator si-a creat cont pe site precum si adresa IP corespunzatoare acelui utilizator. De asemena informam si utilizatorul in cauza ca face obiectul unei anchete sau reclamatii si ca datele lui de inscriere in acest site inclusiv adresa IP au fost oferite de noi organelor in drept.

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE:
Site-ul, serviciile si continutul http://www.
Anunt-Imobiliar.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract.
Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate în acest document, nu folositi site-ul http://www.Anunt-Imobiliar.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.
Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si conditiile" noastre. http://www.
Anunt-Imobiliar.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si conditiile" deoarece acest document va obliga legal.
Folosirea în continuare a serviciilor site-ului http://www.
Anunt-Imobiliar.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR:
http://www.ClubImobiliare.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de anunturi.
Serviciile http://www.
Anunt-Imobiliar.ro includ si publicitate.

3. RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI:
Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, în urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie în mod public.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele:
a) sa publicati anunturile repetate excesiv si anunturile care nu corespund categoriei respective;
b) sa publicati materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;
d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
e) incarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
f) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
g) incarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
i) posta, difuza sau transmite în alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora în rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

4. DREPTUL "http://www.Anunt-Imobiliar.ro" DE A STERGE ANUNTURI:
- continutul carora nu corespunde categoriei, în care sunt plasate;
- dublate în cadrul unei categorii, unul dupa celalalt;
- care cad sub punctele 3b pana la 3i;
- care contin imagini ce nu corespund standardelor site-ului http://www.
Anunt-Imobiliar.ro

5. PROPRIETATEA MATERIALELOR SI INFORMATIILOR:
http://www.ClubImobiliare.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra anunturilor depuse pe site. Totusi, transmitand aceste anunturi, dvs sunteti de acord sa acordati http://www.ClubImobiliare.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca.

6. PUBLICITATE:
http://www.
Anunt-Imobiliar.ro ruleaza campanii publicitare si promotii în cadrul site-ului sau.
Corespondenta sau afacerile sau participarea în promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai în responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. http://www.
Anunt-Imobiliar.ro nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii în cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor http://www.Anunt-Imobiliar.ro.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul http://www.
Anunt-Imobiliar.ro de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

7. RESPONSABILITATI:
http://www.
Anunt-Imobiliar.ro actioneaza ca un factor pasiv în distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica în avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate sau nu. http://www.Anunt-Imobiliar.ro nu raspunde în fata utilizatorilor site-ului în cazul unor asemena situatii. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca anunturile sunt publicate "asa cum sunt" , iar http://www.Anunt-Imobiliar.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul acestor anunturi. http://www.Anunt-Imobiliar.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim în intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi în mod expres.
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, http://www.
Anunt-Imobiliar.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati în relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor anunturi.org, în eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, http://www.Anunt-Imobiliar.ro (prin agentii si administratorii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita în vreun mod care are legatura cu disputele.
http://www.
Anunt-Imobiliar.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane poate fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. http://www.
Anunt-Imobiliar.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

8. LIMITAREA RESPONSABILITATII:
Afirmati în mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca http://www.
Anunt-Imobiliar.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca http://www.Anunt-Imobiliar.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului http://www.
Anunt-Imobiliar.ro;
b) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor http://www.
Anunt-Imobiliar.ro;
c) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Declarati în mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilorsite-urilor http://www.
Anunt-Imobiliar.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) http://www.ClubImobiliare.ro nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor http://www.
Anunt-Imobiliar.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut în alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de http://www.
Anunt-Imobiliar.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

9. GENERALITATI:
"Termeni si conditii" constituie în intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si http://www.
Anunt-Imobiliar.ro în privinta utilizarii site-ului http://www.Anunt-Imobiliar.ro.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si http://www.
Anunt-Imobiliar.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se în fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si http://www.Anunt-Imobiliar.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).

SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE ULTILIZARE

Copyright
© 2008 Anunt-Imobiliar.ro
Reproducerea anumitor materiale afisate in acest site este permisa numai cu acordul 
Anunt-Imobiliar.ro !

Anunt-Imobiliar.ro, sloganul si sigla Anunt-Imobiliar.ro sunt marci inregistrate !

Acces agentie imobiliara
Publicitate

Imobiliare   |   Agentii Imobiliare   |   Cautari anunturi   |   Top cautari   |   Administrare   |   Cautari anunturi   |   Termeni si Conditii   |   Confidentialitate
Termeni si Conditii
2007 - 2018 © Anunt-Imobiliar.ro