Anunturi imobiliare Anunturi Adauga agentie Adauga anunt
Imobiliare Ultimele agentii Ultimele anunturi
Apartamente Garsoniere Terenuri Spatii comerciale Case Vile Cazari Diverse imobiliare
Imobiliare judete Imobiliare orase Anunturi Anunturi Vanzari imobiliare Inchirieri imobiliare
ANUNT-IMOBILIAR.RO - POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Anunt-Imobiliar.ro considera foarte importanta confidentialitatea datelor personale. Anunt-Imobiliar.ro respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial cu numarul 790 din data de 12 decembrie 2001.

01 - Ce inseamna Politica de Confidentialitate?
Politica de confidentialitate se refera la modul in care ClubImobiliare.ro trateaza informatiile personale pe care le colecteaza si primeste de la utilizatori. Prin informatii personale Anunt-Imobiliar.ro intelege informatiile referitoare la o firma ca: nr. Reg. Comert, CUI, nr. cont bancar, numele bancii, care nu sunt disponibile marelui public. Politica de confidentialitate nu se aplica altor entitati pe care Anunt-Imobiliar.ro nu le controleaza sau le are in proprietate sau persoanelor pe care ClubImobiliare.ro nu le are ca angajate sau colaboratoare.

02 - Politica anti-spam
Anunt-Imobiliar.ro nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) Abonarea la newsletterul Anunt-Imobiliar.ro esta gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor. Daca vei dori sa te dezabonezi de la Newsletterul Anunt-Imobiliar.ro la care erai abonat si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra, o poti face oricand, daca vei apasa pe o legatura Web de dezabonare, care exista in fiecare newsletter.

03 - Ce informatii colectam si folosim?
ClubImobiliare.ro colecteaza informatii personale despre o persoana cand se inregistreaza ca utilizator al serviciului de mica publicitate Anunt-Imobiliar.ro, cand foloseseste diverse servicii Anunt-Imobiliar.ro sau cand acceseaza pagini Anunt-Imobiliar.ro.ro sau ale partenerior Anunt-Imobiliar.ro. Este posibil ca Anunt-Imobiliar.ro sa completeze informatiile personale detinute cu alte informatii de la partenerii nostri sau de la alte institutii/firme. Cand o persoana se inregistreaza ca utilizator, Anunt-Imobiliar.ro.ro poate cere informatii precum numele, adresa electronica, data de nastere, sexul, ocupatia etc. Pentru anumite servicii sau produse, Anunt-Imobiliar.ro poate cere adresa, datele firmei (nr. reg. comert, CUI, nr. cont bancar, numele bancii) Anunt-Imobiliar.ro mentine secrete aceste date, ele nefiind posibil sa fie accesate online sau la cerere de absolut nici o persoana fizica sau juridica! Odata ce o persoana se inregistreaza ca utilizator Anunt-Imobiliar.ro, aceasta nu mai este o persoana necunoscuta, restul datelor fiind afisabile in profilul firmei. Anunt-Imobiliar.ro primeste si inregistreaza informatii despre activitatea utilizatorilor Anunt-Imobiliar.ro inluzand IP-ul. In cazul in care Organele Competente (politie, procuratura) ne solicita aceste date suntem obligati sa respectam legile in vigoare.
Aceste informatii sunt folosite de Anunt-Imobiliar.ro pentru personalizarea materialului promotional si a continutului paginilor, pentru satisfacerea cerintelor utilizatorilor, imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a contacta utilizatorii, pentru studii sau sondaje si pentu a furniza rapoarte generale anonime pentru clientii ClubImobiliare.ro. Anunt-Imobiliar.ro nu inchiriaza, nu vinde sau nu ofera informatii personale altor persoane, sau firme nepartenere cu exceptia cazului furnizarii unor servicii cerute de acea persoana, cand avem acceptul ei. De asemeni Anunt-Imobiliar.ro pune la dispozitia unor parteneri care colaboreaza cu Anunt-Imobiliar.ro aceste informatii personale, dar numai cu un contract de confidentialitate. Totusi nici acesti parteneri nu au dreptul de a face publice informatiile personale. ClubImobiliare.ro considera necesar sa faca cunoscute organelor in drept acele informatii personale referitoare la activitati ilegale, situatii potential periculoase la adresa unei persoane, care incalca conditiile ClubImobiliare.ro.ro sau legea. Daca proprietarul Anunt-Imobiliar.ro se schimba, informatiile persoane colectate se vor transfera la noul proprietar.

ClubImobiliare.ro sau partenerii Anunt-Imobiliar.ro pot introduce cookies in computerul utilizatorilor. Fiecare utilizator isi poate schimba informatiile personale si se poate abona la diverse comunicari periodice prin e-mail (sistemul de abonament este in lucru) Anunt-Imobiliar.ro poate adauga rubrici noi sau schimba altele. Chiar daca un utilizator nu este abonat la anumite comunicari periodice (newsletters), Anunt-Imobiliar.ro isi rezerva dreptul de a trimite diverse notificari sau informatii prin e-mail sau posta clasica fara ca utilizatorul sa aleaga. Utilizatorii isi pot sterge un cont Anunt-Imobiliar.ro numai contactandu-ne prin e-mail de la adresa cu care este inregistrat. Totusi anumite informatii despre contul sters pot ramane arhivate. Daca schimbarile se considera majore, Anunt-Imobiliar.ro poate trimite un email utilizatorilor sai sau poate afisa un link vizibil in cadrul paginilor sale.

ClubImobiliare.ro poate schimba oricand aceasta Politica de Confidentialitate.
Iunie 2007 © Anunt-Imobiliar.ro - Confidentialitate - Toate drepturile rezervate !


Acces agentie imobiliara
Publicitate

Imobiliare   |   Agentii Imobiliare   |   Cautari anunturi   |   Top cautari   |   Administrare   |   Cautari anunturi   |   Termeni si Conditii   |   Confidentialitate
2007 - 2018 © Anunt-Imobiliar.ro